Park Galerija

MIRJANA ŽIVANOV

O autoru:

Мирјана Живанов рођена је у Новом Саду. Студије стоматологије завршила је на Медицинском факултету у свом родном граду, а потом и студије хомеопатије на London International College of Homeopathy. Заступа филозофију препознавања дубоких матрица природе у људском понашању и емоционалним испољавањима, кроз који је и креирала иновативну Матрикс методу у хомеопатији. Аутор је пет књига, које су доживеле више издања, на српском и више светских језика, а последње две посвећене Матрикс методи су у издању највећег светског издавача из области хомеопатије BJain Publishers, New Delhi, India.

На отварању изложбе у Парк галерији ауторка је причала о настанку колекције слика „Cosmic Trail“:

„Ова колекција слика настала је у тренуцима одмора и опуштања, када сам ушла у потпуну хармонију са природом. Не само што представља златни пресек, него је Helix tosta и велики хомеопатски лек. Тај лек је у нашем раду довео до многих излечења, такозваних неизлечивих болести.

Стога, спонтано се десило, да се у овом кишном лету, у тренуцима одмора, појаве ови заносни пужеви, који су у мени пробудили жељу да кроз објектив фото апарата направим ”снеп-шот”, и ево их ту данас са нама…“

PARK GALERIJA:
MIRJANA ŽIVANOV

Realizaciju izložbe i sajta pomogala je Gradska uprava za kulturu Novog Sada